Over mij....

Naast het volgen van korte cursussen en nascholing over psychotrauma en rouw en verlies heb ik in 2021 de post hbo-opleiding ‘Begeleiden bij rouw en verlies’ aan de HZ University of Applied Sciences afgerond. Deze opleiding leidt professionals uit het werkveld op tot deskundige begeleiders op het gebied van verlies- en rouwproblematiek. 

Verder heb ik in 1997 de Pabo afgerond en ben ik aan het werk gegaan in het basisonderwijs. In het basisonderwijs heb ik in zowel Vlissingen als Rotterdam gewerkt als groepsleerkracht en remedial teacher. Nu val ik nog regelmatig in als groepsleerkracht in het basisonderwijs. In Rotterdam heb ik de master pedagogiek (Urban Education) afgerond. 

In 2012 ben ik gestart als hogeschooldocent op de HZ University of applied sciences bij de opleiding Social Work en later bij de opleiding Pedagogiek. Naast het opleiden en begeleiden van studenten, verzorg ik lessen over psychotrauma en begeleiden bij rouw en verlies. Sinds 2022 ben ik als docent betrokken bij de post hbo-opleiding 'Begeleiden bij rouw en verlies' van de HZ University of Applied Sciences. 

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan hoop ik allemaal mee te nemen in het begeleidingsproces.

Kristel Boonstra